Forretter

Klassisk Svensk Löjromstoast
Servert Med Rå Løk, Crème Fraîche Og Eggeplomme
158.-
Swedish Caviar With Raw Onion, Crème Fraîche And Egg Yolk
Silde-Duett
To Svenske Sildeklassikere
98,-
Herring Duet – Two Swedish Herring Classics
Hjortepaté Med Løkmarmelade,
Syltet Knutekål Og Rødvinsreduksjon
128.-
Venison Paté With Onion Marmalade, Pickled Kohlrabi And Red Wine Reduction
Rødbetsuppe Med Geitost-Krem Og Urtekrutonger
118.-
Beetroot Soup With Creamed Goat Cheese And Herb Croutons

Fiskeretter

Filet à la Flandern
Pannestekt Torsk Med Potetpuré
Og Purre-, Rosenkål- Og Chorizo-Snurr
288.-
Pan Fried Cod With Potato Purée
And Leeks-, Brussels Sprouts- And Chorizo-Swish
Fra Kyst Til Krust
Ovnsbakt Brosme Med Urtekrust,
Sennepstilsmakt Avokadosalat, Dillskum Og Kokt Amandine
278.-
Oven Baked Tusk With Herb Crust,
Mustard Avocado Salad, Dill Foam And Amandine Potato
Chips O’Hoy
Sei Med Svartkål-Chips,
Blomkål Og Salvie- Og Kalvesky Med Søtpotet-Stomp
268.-
Saithe With Black Cabbage Chips,
Cauliflower And Sage- And Veal Gravy With Sweet Potato Stomp

Vegetarrett

Sunt, Godt Og Grønt
Varm Bønnesalat Med Dampet Broccoli,
Løkmarmelade, Søtpotet-Stomp Og Rugsmuler
195.-
Warm Bean Salad With Steamed Broccoli,
Onion Marmalade, Sweet Potato Stomp And Rye Crumbs

Kjøttretter

Sæterjentens Søndag
Braisert Lammeskank Med Ingefær-Glasert Kålrot
Servert Med Potet- Og Kastanjepuré
278.-
Braised Shank Of Lamb With Ginger Glazed Rutabaga
And Potato- And Chestnut Purée
Jegermester Hugøys Siste Skudd
Dåhjort Med Stuet Kål, Rødvin-Demi Glace Og Potatisbakelse
298.-
Fallow Deer With Cabbage Stew, Red Wine Demi Glace And Potato Surprise
Pulled Bull
Revet Okseragu Med Sesongens Sopp,
Syltet Rødløk Og Ristete Potetbåter
288.-
Pulled Beef Ragout With Seasonal Mushrooms,
Pickled Red Onions And Roasted Potato Boats

Desserter

Espresso-Brûlée Med Bryggmester-Sorbet Og Sjokolade-Gelé
128,-
Espresso Brûlée With Brewmaster Sorbet And Chocolate Jelly
Vanilje- Og Safran-Pannacotta
Med Tindved-Krem Og Kandert Appelsin
108.-
Vanilla- And Saffron Pannacotta With Buckthorn Cream And Candied Orange
Golvertind Blåmugg Fra Strandli Gård
Med Multekompott Og Pisket Sennepshonning
118.-
Norwegian “Golvertind” Blue Cheese From Strandli Farm
With Cloudberry Compote And Whipped Mustard Honey
Farbror Görans Vaniljeis Med Varm Sjokoladesaus
98,-
Vanilla Ice Cream With Hot Chocolate Sauce
Sjokoladekonfekt
24.-/Stk
Chocolates

Naboens hovedretter serveres med poteter spesielt tilpasset de enkelte retter.
Dersom det likevel eksisterer spesielle ønsker ber vi Dem vennligst diskutere disse med servitøren.

Dessertviner

Chateau Saint Helene 2002, Sauternes Kr. 68.-/6 Cl

Royal Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2003 Kr. 84.-/6 Cl

Dessert Cocktail

Grasshopper

Crème De Menthe, Crème De Cacao, Kremfløte

118,-